cropped-tinedot-logo

GROBUND Vigga kjole med knapper – sort blomsterbroderi

Vigga kjolen – den med knapper, er en af GROBUND’s favoritter. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos deres samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Vigga er lavet i en lækker økologisk bomuldskvalitet og broderet med genanvendt polyester tråd. Kjolen har en lille kinakrave og  stolpelukning ned foran med knapper lavet af bomuld. Taljevidden kan reguleres med bindebåndet, som bindes i siden. Længden er mellemlang og kjolen har lommer i sidesømmen. Ærmet er lavet ud i et med kroppen, hvilket giver et enkelt udtryk og en komfortabel pasform.

Kjolen er særlig velegnet til festlige lejligheder og kan nemt hænge i skabet som “den lille sorte”, man altid kan bruge.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

TineDot har fået den ære, at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand.

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Vi er sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.