cropped-tinedot-logo

HABIBA

Bag danske HABIBA står Katrine Green og Mette Flintholm, der begge har mere en 20 års erfaring fra mode og tekstilbranchen. I dag designer HABIBA puder, toilettasker, makeup clutches, kjoler, jakker, vest og meget mere i smukke nordiske prints med et lille tvist.

2 gange årligt lander et nyt drop med nye mønstre og farver, som nemt kan kombineres med forrige sæsons styles. Flere designs er håndquiltede og altid i lækker blød økologisk bomuld med inspiration i gamle tradtionshåndværk.

HABIBA betyder ”min kærlighed”, med en underliggende betydning om at huske selvforkælelse til dig selv. Forkælelse til dig der ønsker lækker kvalitets tøj og tekstiler til hjemmet i farver du ikke bliver træt af. Alle med fine detaljer der understreger kærligheden til den tekstile proces.

Hos TineDot finder du på nuværende tidspunkt jakker, kjoler og veste fra HABIBA. Vi er de glade forhandler, og elsker kvaliteten på produkterne. Køb her på shoppen og få fri fragt* ved køb over 500,-, eller kig forbi butikken i Kerteminde og se det store udvalg af bæredygtigt tøj og livsstils produkter.