cropped-tinedot-logo
Tilbud

Coastland merinould og bambus leggings – grå

359,40 kr.

Coastland merinould og bambus leggings – grå

Dejligt lune og bløde leggings, der også er geniale som varmt undertøj.

Kombinationen af særligt uld og bambus giver dine leggings flere gode egenskaber. Kroppen kan ånde i dem, da det er rene naturmaterialer, og de er fugt- og varmeregulerende. Det betyder, du holdes varm, når det er koldt, og mere afkølet, når det er varmt.

Her er dens makker: Uldundertrøjen, som også kan fungere som almindelig bluse.
En anden egenskab er, at bakterier har dårlige udviklingsforhold. De behøver derfor ikke at skulle vaskes helt så ofte, eller så varmt.

Vaskeanvisning:
Vaskes ved maks. 30 grader, må ikke tørretumbles eller stryges.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Coastland merinould og bambus leggings – grå

Kombinationen af leggings i bambus og uld fra merionfår er intet mindre end fantastisk. De to materialer klæder bare hinanden så suverænt, at dine grå leggings i bambus og uld føles som babyhud mod benene.

Her hos TineDot sværger vi til Coastland of Denmarks uld- og bambusprodukter, der også findes som sokker, indershort, kort- og langærmede bluser her på hjemmesiden og i den fysiske butik i Kerteminde.

Tjek dem også ud i sort.

Coastland of Denmark-varerne er lavet i bæredygtige naturskabte og varmeregulerende materialer. Kombinationen af uld og bambus gør, at du holdes varm, når det er efterår og vinteren, og kølig, når det er forår og sommer.  Leggings, indershorts og bluser kan også bruges som varmt undertøj.