cropped-tinedot-logo

TINTOK

Bæredygtige TINTOK Tasker

Velkommen til udvalget af TINTOK tasker, hvor kvalitet og bæredygtighed forenes i en harmonisk symbiose. Tasker, der ikke kun skinner med udsøgt kvalitet, men også bærer på et ansvar over for vores planet.
TINTOK et dansk brand placeret i Vejle, og skabt med kærlighed for naturen, mennesket og hinanden.

Kvalitet i Verdensklasse

TINTOK taskerne, er produceret med tanke på kvalitet fremfor kvantitet. Hver søm og materiale er nøje udvalgt og udført med præcision for at sikre, at din taske holder i årevis.

Bæredygtige Materialer

Bæredygtighed er vejen frem, og det er derfor, at taskerne er skabt af nøje udvalgte, miljøvenlige materialer. Alle tasker er fremstillet af 100% GOTS certificeret bomuld i enten kanvas eller fløjl materiale. De bruger naturlige ressourcer for at minimere vores fodspor og bidrage til en grønnere fremtid. Når du bærer en taske, bærer du også en del af vores fælles engagement for at beskytte vores jord.

TINTOK: Hvor Kvalitet og Bæredygtighed Mødes

Taskerne er det ultimative udtryk for, hvordan kvalitet og bæredygtighed kan smelte sammen. De er ikke kun accessories; de er en erklæring om din værdi for både stil og ansvarlighed. Med en TINTOK taske, kan du føle dig godt tilpas, velvidende at du har investeret i en tidløs og bæredygtig følgesvend.

Hvis du køber for over 399,- hos TineDot sender vi din ordre afsted gratis til din nærmeste pakkeshop med levering indenfor 1-3 dage.