cropped-tinedot-logo

gitti

gitti er fremstillet af naturlige og 100% veganske ingredienser og fremstillet så miljøvenligt som muligt. Det er vigtigt, at både miljø og mennesket ikke bliver påvirket negativt af deres produkter, og de er derfor fremstillet skånsomt, og med skånsomme ingredienser. Bag brandet står Jenni Baum-Minkus, der har sat mærket til verden for at bevidstgøre forbrugeren og skabe bæredygtige produkter og ændre skønhedsindustrien. gitti neglelak bygger på 82% plantebaseret ingredienser og er fremstillet uden brug af dyr eller testet på dyr. De betegner sig selv som et ”Conscious Beauty Brand” der vil understøtte at skønhed ikke kun er eksternt. Produkterne kan udtrykke din personlighed, men skønheden vil altid komme indefra. Et brand, der passer på dig og samtidig hjælper dig med at udstråle din indre og ydre skønhed.

Med disse kerneværdier kan vi ikke andet end at elske gitti, der går håndihånd med TineDot’s visioner om bæredygtigt tøj og livsstil. Gitti fremstiller produkter til både huden, negle og makeup. Her hos TineDot forhandler vi neglelakken, og er meget glade forhandlere, af produkter der lever op til deres og vores værdier.

De skønne neglelak kommer i smukke farver og holder utrolig godt. Køb gitti neglelak her hos TineDot og få leveret om 1-2 dage.