cropped-tinedot-logo
Tilbud

Klitmøller Øko bomuld fløjlsbukser – sort

540,00 kr.

Bukser med bred fløjlstruktur er ekstra iøjnefaldende. Er du mere til smal fløjl, bør du tjekke søster-buksen Nicoline corduroy pant ud, som vi har i både navy, sand og mosgrøn.

Bukserne er enormt bløde og i ankellængde. Der er sidelommer, elastiklinning og et justerbart bindebånd. Der er ingen baglommer.

Klitmøller Collective anbefaler at vælge fløjlsbukserne i foretrukne størrelse, men det er vores erfaring, bukserne er store i størrelsen, så det kan sagtens være, du skal et nummer ned.

  • 100% Økologisk bomuld
  • Maskinvaskes ved 30 °

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Økologiske bukser med bred fløjlstruktur  . Det føles som at sidde derhjemme i sine hyggebukser, selvom du sidder på caféen med dine veninder. Det kalder vi i TineDot en perfekt buks til mange lejligheder.

Disse økologiske bukser med bred fløjlstruktur er ekstra iøjnefaldende. Stoffets detalje står simpelthen tydligere i billedet.

Er du mere til smal fløjl, bør du tjekke søster-buksen Nicoline Corduroy pant ud, som vi har i både navy, sand og mosgrøn.

Økologisk bomuld er et bæredygtigt valg

På grund af den brede fløjl er denne sorte buks opkaldt Nicoline jumbo corduroy pant. Den er enormt bløde og i ankellængde. Der er sidelommer, elastiklinning og et justerbart bindebånd. Der er ingen baglommer. Det danske firma bag Klitmøller Collective anbefaler at vælge fløjlsbukserne i foretrukne størrelse, men det er vores erfaring, bukserne er store i størrelsen, så det kan sagtens være, du skal et nummer ned.

Klitmøller Collective bruger økologisk bomuld, da det er det bedste for dig, os, planeten og det mest bæredygtige bomuldsvalg.

Økologisk bomuld kræver mindre vand og ingen pesticider for at vokse. Det holder kemikalier ude af naturen, og er derfor altid Klitmøller Collectives valg, når det er tilgængeligt.