cropped-tinedot-logo

Jalfe

I det sydfynske ligger Jalfe. Jalfe tøj designes, strikkes og pakkes i Danmark, og syes i Litauen. Virksomheden er familiedrevet og startede tilbage i 2001 i Svendborg.

Med Jalfe får du tøj af høj kvalitet, der er behageligt at have på, og som holder sæson efter sæson. De smukke farver og materialer er udvalgt ud fra et tidsløst design, som du ikke bliver træt af.

Jalfe tøj er meget genkendeligt og ofte er det stribet eller ensfarvet, så du kan sætte det sammen i din personlige stil. Materialerne er det lækreste uld, bomuld, silke og hør, der gør at du kan ånde og bevæge dig.

Du får med andre ord et godt basissortiment, der varierer i alt fra tynd merinould,  til økologisk bomuld i et skandinavisk design og i nordiske farver,  der indfarvet skånsomt og med tanke på miljøet.

Hos TineDot finder du altid – uanset sæson, et stort udvalg af Jalfes design. I alt fra veste, trøjer, kjoler, undertrøjer, leggings og meget meget mere. Vi står altid klar med de nyeste styles, og er meget stolte forhandler af Jalfe.

Gå på udkig her på vores webshop, eller kig forbi butikken i Kerteminde, hvor du kan mærke på den lækre kvalitet fra Jalfe, samt et stort udvalg af bæredygtigt tøj og livvstils produkter.