TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør

Bluser & Strik

Stort udvalg af bæredygtige og økologiske bluser til kvinder

Vi mener ikke at du behøver at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller design. Derfor forhandler vi kun brands, som vi kan stå inde for. De fleste af vores brands er danske, og vores mest populære brands er danske GROBUND, ByLi og Jalfe.

Bæredygtig mode og genbrug

Hos TineDot går vi også ind for genbrug. Så udover at du finder bluser der er GOTS-certificeret og økologiske, kan du også finde bluser mm, som er lavet om af indiske dragter (sari) i ren silke. På den måde får du både et stykke historie med i din bluse og en bluse som er one of a kind, samtidig med at du sparer miljøet for rigtig meget CO2-udledning. Endvidere er du med til at støtte op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

Ønsker du at supplere din garderobe med accessories, så har vi også et udsnit af smukke bæredygtige tørklæder, lavet af selv samme genbrugs-tekstiler i silke og viskose.

Bluser i økologisk bomuld, bambus og Merino uld

Vores bluser er lavet af de bedste materialer og i flot design, som gør dem lækre bløde og giver dem høj kvalitet med lang levetid, hvis de vaskes rigtig. Du finder både striktrøjer, cardigans, tshirts, langærmede trøjer og undertrøjer. Trøjerne egner sig både til varme og kulde, da uld er temperaturregulerende.

Køb dine bæredygtige og økologiske bluser hos TineDot

Vælger du at købe din nye bluse hos os, får du gratis fragt ved køb for mindst 500 kr. Skulle din nye bluse ikke sidde helt perfekt, bytter vi gerne inden for 14 dage.

Besøg vores fysiske butik

Er du interesseret i at prøve vores bluser i en fysisk butik, så kan du finde os i Kerteminde på adressen Langegade 2B, 5300 Kerteminde.

20% på hele hjemmesiden i November