cropped-tinedot-logo

Klitmøller

Vi er de stolte forhandler af Klitmøller tøj, der designer til kvinder og mænd. Her hos TineDot kan du på nuværende tidspunkt købe Klitmøller til kvinder. Med bæredygtige materialer som hør, økologisk bomuld, merinould og lammeuld. Som brandetnavnet indikere, bliver Klitmøller tøj designet med inspiration i den nordiske natur. En kvalitet, der er produceret til at blive brugt og stadig se smukt ud, samtidig med at det kan anvendes sæson efter sæson. Det er defor ikke designet til at følge moden den ene sæson, men et mere sikkert valg, du bliver glad for år efter år. Alt er designet i Danmark og produceres i Portugal på familiedrevet fabrik. Klitmøllers foretrukne materialer er mulesing fri merinould og lammeuld.
I hele deres proces bestræber de sig på at belaste miljøet mindst muligt og vælge den grønne sti. Det er alt fra emballage, materialevalg, produktion og design.

Her hos TineDot finder du Klitmøller bukser, t-shirts, kjoler, og lækre tykke uldbluser. Gå på udkig i kategorien og find dit yndlings Klitmøller tøj. Køber du for over 500,- sender vi fragtfrit til din nærmeste pakkeshop. Du er også velkommen forbi butikken i Kerteminde, hvor du kan få en masser inspiration og shoppe bæredygtigt tøj og livsstils produkter.