cropped-tinedot-logo

Klitmøller Cirkeline merinould strik – Coffee

1.100,00 kr.

Pasformen på denne Cirkeline sweater er et løst og bredt snit med smalle ærmer. striktrøjen er længere bagpå, har dropskuldre og stort slids i begge sider.

Hos TineDot fås Cirkline striktrøjen også i farven oliven.

Du anbefales at vælge din normalt foretrukne størrelse.

  • 100% Merinould – Mulesing fri
  • Håndvaskes
  • Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Denne i farven coffee Cirkeline sweater i børstet merinould er fra Klitmøller Collective. Den i Klitmøller beliggende virksomhed arbejder kun med de bedste naturskabte materialer. De fortrukne materialer er økologisk bomuld, hør og lyocell samt mulesing fri merinould og lammeuld.

Et bæredygtigt valg af flere grunde

Når du køber en Cirkeline sweater i børstet merinould, har du af flere grunde taget et bæredygtigt valg. Du har først og fremmest valgt en striktrøje et naturligt, slidstærkt materiale i høj kvalitet, som holder dig varm mange år frem. Desuden er uldtrøjen mulesing fri. Mulesing er en metode, der bliver brugt for at undgå, at fluer lægger æg i den hudfold, merinofår har ved halen. Hudfolden ved halen skæres simpelthen væk, ofte uden bedøvelse, og der går to til fire uger, inden såret er helet.

Alt tøj designes i Danmark og produceres i Portugal

Tanken bag al Klitmøller Collectives design er bæredygtig. Det gælder ikke blot materialerne. Designet skal være langtidsholdbart, så blusen, bukserne eller striktrøjen ikke ender bagerst i tøjskabet efter tre måneder. Alt tøj designes i Danmark – inspireret af den rå nordiske natur. Selve produktionen foregår i Europa. På mindre fabrikker, ofte familieejede, nær Porto i Portugal.

Hos TineDot i Kerteminde kan du også få denne Cirkline striktrøje i farven oliven.