cropped-tinedot-logo

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

TineDot
CVR nr. 43271067
Langegade 2B 
5300 Kerteminde 
kontakt@tinedot.dk 

 

Betaling

Alle opgivne priser er inklusiv 25% moms. 
Du kan vælge at betale på følgende måder: 

  • Visa/Dankort 
  • Mastercard 
  • MobilePay 

Valutaer 

Du kan betale med disse valutaer: 

  • Danske kroner 

Sikkerhed

Betaling med kreditkort i danske netbutikker er sikker. Det er den helt klare holdning hos alle officielle relevante instanser, herunder også Forbrugerrådet, Forbrugerstyrelsen, PBS og bankerne.

På vores hjemmeside løber du ingen risiko ved at betale med dit kreditkort, da vi bruger en SSL forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der kan kigge med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. 

Dankort- og kreditkortoplysningerne formidles via webshoppen til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler. 

Personoplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på tinedot.dk, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. 

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer o.s.v. behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis, og bruges udelukkende til at ekspedere din bestilling. 
Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger sendes via tinedot.dk direkte videre til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse, og gemmes ikke af tinedot.dk 
På følgende websteder kan du finde yderligere information: 

 

OBS! Forsøg på svindel politianmeldes. 

Hvornår trækkes pengene? 

I henhold til gældende regler for betalingskort på internet trækkes beløb betalt med kreditkort først når varerne afsendes. 

Levering: 

Leveringstiden er normalt 1-5 arbejdsdage. Levering af en ordre vil ske til den adresse du opgiver under bestilling. Vi sender vores varer med Post Nord eller GLS. For ordre over 500 kr. er fragten gratis og for ordre under 500 kr er fragten variabel afhængigt af, hvad der er bestilt. 

Fortrydelsesret: 

Du har ret til at give besked om fortrydelse af et køb, op til 14 dage efter købet. Herefter skal varen være returneret inden 14 dage efter meddelelse om fortrydelse af købet. 

Varer købt på udsalg og tilbud kan ikke returneres.

Hvis du fortryder købet, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har dog lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. 

Hvis du har købt varer via Internetbutikken hos os, har du som regel ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse: 

Firmanavn: TineDot 
Adresse: Langegade 2B 
Postnummer og by: 5300 Kerteminde

For at få dine penge tilbage skal du udfylde den returneringsformular, som er vedlagt varen.

Når du fortryder et køb, overføres købesummen til din konto, som vi har registreret i forbindelse med dit køb. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Omkostninger til returnering betaler kunden.  

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at TineDot må påbegynde fremstillingen eller tilpasningen inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb.

Kundeoplysninger:  

Når du bestiller en vare hos (enkeltmandsvirksomheden) TineDot skal du oplyse navn, adresse, e-mail, tlf. så vi kan sende dine varer til dig. Alle de personlige informationer, som vi registrerer, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videreformidlet til tredjemand. 

For at kunne få tilsendt dine varer må du opgive navn, adresse samt e-mail til butikken. Kundeoplysninger videregives eller -sælges ikke til tredjemand. Kundeoplysninger vil kun blive brugt til markedsføring med kundens accept. 

Reklamationer:  

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TineDot inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder TineDot returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

TineDot 
Langegade 2B 
5300 Kerteminde 
E-mail: kontakt@tinedot.dk