cropped-tinedot-logo

Det bæredygtige lille univers

 

TineDot har den fineste lille oase i hjertet af Kerteminde på Langegade 2b.
Her finder du et stort udvalg af bæredygtigt tøj og livsstilsprodukter fra mærker som Jalfe, Grobund, Linen By Krebs, Craft Sisters, elou, Smith&Køster, Coola, Gitti og mangle andre lækre brands, der alle brænder for at skabe bæredygtige kvalitetsprodukter.

Et stort udvalg

Hos TineDot finder du tøj i uld, silke, økologisk bomuld, hør og bambus i en kvalitet, der kan holde år efter år. Vi går ind for slow fashion, og tøjet skal kunne holde til at blive brugt sæson efter sæson. Så snart du træder ind i butikken mærker du varmen og sjælen og bliver budt hjertelig velkommen af Tine.

Hylder og borde er fyldt med omhyggeligt udvalgt produkter, der spænder fra håndlavede smykker, tøj, tekstiler, boliginteriør mm.

Vi glæder os til at tage imod dig

I butikken kan du se og mærke på det store udvalg, og naturligvis prøve tøjet. Du finder et udvalg af produkter, som du også kan finde på webshoppen, men også et udvalg, der ikke kan købes online på tinedot.dk. Det er derfor altid et besøg værd og vi glæder os til at tage imod dig her på shoppen og i vores fysiske butik.

 Husk du altid kan afhente din købte webshop varer gratis i butikken.