cropped-tinedot-logo

Accessories

Accessories

Selvom det er de små ting, der kan gøre den største forskel, når det kommer til din stil, er vores udvalg af accessories her hos TineDot, alt andet end ubetydelige. Vi tilbyder et skønt udvalg af lækre bæredygtige accessories til hende i naturlige materialer, der ikke kun komplimenterer din garderobe, men også planeten.

Tasker: Uanset om du har brug for en praktisk hverdagstaske eller en god shoppingbag, har vores udvalg af bæredygtige tasker fra bl.a Craft Sisters og ByLi til enhver smag.

Tørklæder: Vores bæredygtige tørklæder i hør, silke og uld er både bløde og miljøvenlige. Tilføj et strejf af elegance til dit outfit fra lækre tørklæder fra bl.a. Jalfe, Linen By Krebs og Craft Sisters.

Hårpynt: Giv dit hår en smuk finish med hårpynt fra hårnåle til hårspænder. Udvalget fra lokale producenter tilføjer en ekstra touch til din frisure.

Strømper: Selv de mindste detaljer tæller. Vores udvalg af bæredygtige strømper i naturlige materialer giver dig komfort og stil hele dagen.

Vores udvalg af accessories omfatter også andre spændende elementer, der hele tiden udvikler sig i takt med tiden og årstiderne. Udforsk TineDot webshoppen og kollektionen af bæredygtige accessories, der gør det nemt at støtte både din personlige stil og vores planet.