cropped-tinedot-logo
Tilbud

Coastland of Denmark bambus/merinould undertrøje – sort

359,40 kr.

Coastland of Denmark bambus/merinould undertrøje – sort

Langærmet bambus og merino undertrøje, der også kan bruges som bluse. Den er fantastisk at have på, og kan bæres til alle årtider, da den er varmeregulerende og fugtabsorberende.

Du kan finde et par matchende uldunderbukser hos TineDot, som fungerer fremragende som leggings.

Vaskeanvisning:
Vaskes ved maks. 30 grader, må ikke tørretumbles eller stryges.

De naturlige materialer gør, at bakterier har dårlige udviklingsforhold. Undertrøjen behøver derfor ikke at skulle vaskes helt så ofte, eller så varmt.

Materiale: 64% bambus, 27% merinould, 9% elastan.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Coastland of Denmark bambus/merinould undertrøje – sort

Langærmet bambus og merino undertrøje i sort, der også kan bruges som bluse. Her hos TineDot i Kerteminde er vi vilde med, når vores tøjvarer kan bruges som to-i-en-løsning. Det gælder også mange af vores eksklusive og farverige produkter fra ByLi, som f.eks. disse vendbare tasker.

Og en langærmet bambus og merino undertrøje som denne fra Coastland of Denmark, der endda har flere to-i-en-løsninger, er allerede et must have for os to i TineDot og flere af vores kunder. Kombinationen af disse naturlige materialer giver de bedste forudsætninger for, at du holder dig varm, når efterår og vinter sætter ind, og køligere, når forårssolen skinner. Selv en dejlig sommerdag kan blusen bæres med velbehag. Den er nemlig fugtabsorberende, og kroppen kan ånde i den.