cropped-tinedot-logo
Tilbud

GROBUND hør og bomuld skjortekjole – hvid/lysegrå

659,40 kr.

Klassisk skjortekjole i kombineret økologisk hør og bomuld med små striber i hvid og lysegrå. Skjorten er GOTS certificeret. Det betyder, at den lever op til markedets strengeste krav til såvel produktion, bæredygtighed og etik gennem hele forsyningskæden.

Prøv den med disse sorte leggings

  • 60 % økologisk hør og 40 % økologisk bomuld
  • Løs pasform og lidt længere bagpå
  • Vaskes ved 30 grader
  • Produceres på GOTS certificeret fabrik i Tyrkiet

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Denne stribede sag fra Grobund skiller sig ud blandt de mange fine skjortekjoler, der findes på markedet. Det er nemlig en skjortekjole i GOTS certificeret hør og bomuld.

Når et tøjmærke er GOTS certificeret, er materialerne 100 procent rene og økologiske. Produktionskravene er de strengeste på markedet, hvilket skal sikre bæredygtighed og etik gennem hele forsyningskæden.

Klassisk eksempel på Grobunds feminine design

Derudover er denne skjortekjole i GOTS certificeret hør og bomuld et klassisk eksempel på Grobunds lette, luftige og feminine design. Den er med løs pasform og en smule længere bagpå. skjortens kombination af stof gør, at den kan bæres året rundt. Om sommeren i bare ben, eller med indershorts. Om vinteren med leggings, som f.eks. denne model fra Coastland.

Hos TineDot i Kerteminde, der primært henvender sig til kvinder, og som specialiserer sig i bæredygtige danske tøjmærker, er Grobund et helt naturligt valg at forhandle.