TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør

GROBUND Karen t-shirt – støvet rosa

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af vores basis linie. T-shirten i den flotte støvet rosa har en perfekt længde til nederdel eller jeans – den hverken er for kort eller lang. Karen er økologisk, GOTS-certificeret, lavet i en lækker blød kvalitets bomuld og fåes i mange farver.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

TineDot har fået den ære at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand. GROBUND t-shirten i støvetrosa GOTScertificeret bomuld er en af 8 farver t-shirt, vi har fået hjem

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af deres basis linie. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Prøv t-shirten sammen med vores shorts fra Klitmøller

GROBUND t-shirten i støvetrosa GOTScertificeret bomuld er vi sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.

Yderligere information

Vægt 0,12 kg
størrelse

, , ,

20% på hele hjemmesiden i November