cropped-tinedot-logo
Tilbud

ByLi Louise silkekjole – grøn

779,40 kr.

ByLi Louise silkekjole – grøn

Louise kjolen, i den dejlige 100% crepe silke kvalitet, er en lang kjole med ¾ pufærmer med knapafslutning. Kjolen har V-hals med et smukt syet ”slå-om snit”. Kjolen har to skjulte lommer.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

ByLi Louise silkekjole – grøn

Vi er i TineDot, meget stolte over at kunne præsenterer de meget smukke styles fra byLi. Vi har kjoler, kimonoer, tasker og hårpynt og vi udvider hele tiden vores sortiment.

ByLi re-designer indiske sarier og andre genbrugs-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj med respekt for materialerne, deres historie og de mennesker der er involveret i skabelsesprocessen.

byLi bestræber sig på at følge FN’S 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING, og samarbejder således kun med leverandører, som vi kender indgående, og som vi etisk kan stå inde for, ligesom vi bestræber os på, at vores varer fra produktion til slutkunde håndteres, så de belaster klodens ressourcer mindst muligt.

Hvert byLi produkt er et unika med sin helt egen historie. Sarier består af et stykke stof, der er fem til ni meter langt og to til fire meter bredt, og der kan derfor forekomme enkelte byLi-produkter, som stammer fra samme sari. Disse ”søster produkter” vil dog stadig være forskelligt slidte og have helt deres egen udtryk.