cropped-tinedot-logo

GROBUND Karen t-shirt – lys grøn

299,00 kr.

GROBUND Karen t-shirt – lys grøn

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af vores basis linie. T-shirten i den flotte grønne har en perfekt længde til nederdel eller jeans – den hverken er for kort eller lang. Karen er økologisk, GOTS-certificeret, lavet i en lækker blød kvalitets bomuld og fåes i mange farver.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

GROBUND Karen t-shirt – lys grøn

TineDot har fået den ære at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand. GROBUND t-shirten i lysegrøn GOTS bomuld er en af 8 farver t-shirt, vi har fået hjem

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af deres basis linie. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Prøv t-shirten sammen med vores shorts fra Klitmøller

GROBUND t-shirten i lysegrøn GOTS bomuld er vi sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.