TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør

Silvia nr. 144 – kimono i genbrugssilke

Denne kimono fra byLi er unik, da der kun bliver syet en kimono med dette helt specielle design – af nøje udvalgte brugte sarier af silke.

Silvia kimonoen har 3/4 ærmer og et fint bælte.

Selvom kimonoen er fremstillet af den fineste indiske silke, kan stoffet have små tegn på at være brugt.

Størrelse: One Size

Brystmål: 77 cm

Længde: 75 cm

499,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Silvia er en kimono lavet af genbrugssilke fra byLi. Hvad betyder det, tænker du måske?  De fleste af byLi’s kreationer er syet af silkesarier købt i Indien. Det er silke af høj kaliber. Som regel er sarierne fra rige familier, og i henhold til traditioner blot blevet båret en gang.

Denne kimono lavet af genbrugssilke er selve kongstanken bag byLi’s brand. At de flotte design og rene naturmaterialer er lavet på et fundament af af bæredygtighed.

Silvia hedder denne model og den er nummeret nr. 144, fordi den kun findes i denne udgave. Du vil derfor aldrig møde nogen med den samme kimono, når først den er din. Enkelte af byLi’s produkter, det gælder de mindre varer, som ikke bruger så meget stof, vil nogle gange forefindes i få eksemplarer.

Tjek også vores tørklæder ud fra byLi ud på TineDot. Eller besøg os på vores fysiske adresse på Langegade 55 i Kerteminde.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
20% på hele hjemmesiden i November