cropped-tinedot-logo
Tilbud

GROBUND Netta skjortekjole – vintage blå

419,40 kr.

I denne smukke skjortekjole fra GROBUND får du en kjole eller skjortebluse, der er både femini, nem at bruge og ovenikøbet økologisk. De har designet den økologiske kjole til dig, der gerne vil have et stykke ansvarligt produceret tøj, der er nemt at bruge både i hverdagen, på jobbet, men også til pænere lejligheder.

Det klassiske design og afsættet i skjorten giver kjolen en lang levetid, og den kan bruges på alle årstider. GROBUNDs skjortekjole er rummelig og den passer derfor de fleste kroppe. Bagpå er længden lidt længere end foran, og kjolen buer pænt bagpå forneden. Skjortekjolen er knapper hele vejen ned, og kan åbnes helt. Derfor kan kjolen også bruges over et par bukser med en lille bluse under. Bagpå har kjolen det fineste læg, der giver modellen den førnævnte rummelighed.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

TineDot har fået den ære, at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand.

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Vi er sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.