cropped-tinedot-logo
Tilbud

GROBUND Karen t-shirt – midnatsblå striber

179,40 kr.

Karen er lavet i en lækker blød og kraftig jersey kvalitet i 100% økologisk bomuld. T-shirten er en kort model med meget vidde som giver et lidt oversize look. Den vide og korte pasform passer godt til nederdel eller hvis man ønker en kortere t-shirt end. Ærmet er lavet ud i et med kroppen, hvilket giver et enkelt udtryk og en konfortabel pasform.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

TineDot har fået den ære, at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand.

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af deres basis linie. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion

Vi er sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.