TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør
Tilbud

Danefæ – øko bomuld sweatshirt

– Sweatshirt af det lækreste økologiske materiale
– Lun og lækker
– Flotte farver
vaskes ved 30 grader
Udsalgsvarer kan ikke byttes

250,00 kr.

Beskrivelse

Sweatshirt i økologiske bomuld fra Danefæ. Daneklausen Sweat er en super lækker trøje i det dejligste sweatmateriale af økologisk bomuld.
Materialet er både lunt og lækkert, samtidig med at det sidder flot.
Trøjen har et flot mønster og ensfarvede kanter både ved hals, håndled og den nederste kant, der giver den et enkelt og cool udtryk.
Brug den sammen med et par bukser, en nederdel eller over en kjole. Du kan for eksempel vælge de stribede casual bukser fra TineDot.
Daneklausen Sweat er lavet af det lækre og lune materiale Slub Moleton Stretch, der består af 95% økologisk bomuld og 5% elastan.
Ansvarlig produktion er en selvfølgelighed. Danefæ arbejder kun med BSCI-certificerede producenter, som de besøger årligt for at sikre sig, at de kan stå inde for arbejdsforholdene. Udover at følge alt gældende europæisk og dansk lovgivning, følger deres produkter også et helt særligt Danefæ regelsæt for brug af kemi, sikring af holdbarhed og garanti for skønhed vask efter vask.
Sweatshirt i økologiske bomuld fra Danefæ har fundet vej til TineDot. Vi synes at den er rigtig sød med den dejlige tekst på maven.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
størrelse

, , , , , ,

20% på hele hjemmesiden i November