cropped-tinedot-logo

Grobund hør og bomuld striktrøje – Stribet

Langærmet striktrøje i GOTS certificeret bomuld og hør, med striber.

fåes i str XS til XXl

vaskes ved 30gr

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Grobund hør og bomuld striktrøje – Stribet

Striktrøje med striber i bomuld og hør fra Grobund er en meget smuk og klassisk striktrøje. Den kan bruges hele året til bukser og nederdele, eller uden på en kjole.

Prøv den for eksempel udenpå vores Lyseblå hørkjole fra Linen by Krebs.

Nu har du mulighed for at opgrader din garderobe med lækker, økologisk strikket bluse i hør. Blusen er fremstillet af økologisk hør, som er en naturlig og miljøvenlig fiber, der er dyrket under økologiske forhold. Blusen er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), som jo er en af de strengeste og mest anerkendte standarder for økologisk tekstilproduktion.

Blusens råhvide farve og mørkeblå striber giver et tidløst og klassisk udseende, der passer til enhver lejlighed. Den er designet med ravlanærmer, som giver et moderne og elegant udtryk. Blusen har en blød og let tekstur, der gør den behagelig at have på året rundt.

Hør er en fornybar og biologisk nedbrydelig fiber, der kræver mindre vand og ressourcer at dyrke end mange andre tekstilfibre. Ved at vælge økologisk hør og GOTS-certificeret tøj støtter du også etiske arbejdsforhold og socialt ansvarlig produktion.

Gør en forskel når du køber tøj – vælg ansvarligt producerede og i god kvalitet. GROBUNDs strikket bluse i hør kunne være et godt bud på dette.

Striktrøje med striber i bomuld og hør fra Grobund er et musthave i garderoben hele året.