cropped-tinedot-logo

Klitmøller skjortekjole – light blue

Mellemlang med to lommer, krave og knappelukning. Pasformen er i et lige snit med mere længde bagtil.

Den kan både bæres som en kjole eller, med et par bukser under, en lang skjorte – og passer ind i din gaderobe året rundt!

Det anbefales at bestille i din normalt foretrukne størrelse. Ønsker du mere vidde og længde, kan du gå en enkelt størrelse op.

100% Lyocell.

Maskinvaskes ved 30 °.

 

Udsalgsvarer kan ikke byttes

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

TineDot præsenterer Mathilde chambrey skjortekjolen og Klitmøller Collective. Mærket, der repræsenterer havet og naturen, og derfor passer lige ind i vores butik i Kerteminde.

Klitmøller Collective er en livsstil. Deres ideer stammer fra møder, rejser og afslappede sammenkomster mellem generationer bundet sammen af ​​havet i og omkring Klitmøller.

De vælger altid bæredygtige materialer, når det er muligt – deres foretrukne materialer er mulesing fri merinould og lammeuld, økologisk bomuld, hør og lyocell.

Lyocell er et naturligt materiale fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Lyocell materiale har en meget glat overflade og et smukt udseende. Lyocell er blød, åndbar, let, behagelig og holdbar. Dens elasticitet og styrke gør den perfekt til de lidt lettere tekstiler. Selvom lyocell er lidt dyrere end bomuld eller hør, er kvaliteten det værd.