tinedot-logo

Camilla str L/XL, kort vendbar jakke fra byLi i silke

Camilla jakken er en kort til mellemlang quiltet jakke i størrelse S/M med dobbeltslids lavet af genbrugte indiske silkesarier.

Jakken er vendbar, således at begge sider består af smukke silkesarier med forskellige farver og udtryk. Der er 2 lommer foran på den ene side og synlige træknapper på begge sider. Jakken er foret og kan bruges på selv kolde dage.

Selvom jakken er fremstillet af de fineste materialer, kan stoffet have små tegn på at være brugt. Dette gør hvert design helt unikt og med sin egen særlige historie. Vi håber du vil bringe historien videre med kærlighed og respekt.

Hver silkesari kan kun laves til et stykke tøj eller nogle få mindre varer.

1.399,00 kr.

Beskrivelse

Silkejakken Camilla str L/XL er fra danske byLi. Hos byLi bliver tøjet produceret med stor omtanke.

Hver gang et stykke tøj bliver genbrugt, sparer du miljøet for den omgang kemikalier og CO2-udledning, der ville have fulgt med produktionen af en ny.

Derfor har byLi valgt, at deres koncept skal være at re-designe genbrugte tekstiler, særlig de fineste indiske silkesarier, til moderne og ikke mindst bæredygtigt tøj.

ign, så du kan være sikker på, du bærer en helt unik jakke i silke.

Vær med til at passe på kloden sammen med byLi 🧡

Silkejakken Camilla str L/XL er kort til mellemlang og vendbar. Du får altså to jakker i en. Desuden findes der kun én jakke i præcist dette silkedesign.

Se TineDots udvalg af silkejakker her.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg