cropped-tinedot-logo
Tilbud

byLi projekttaske i silke – no. 18

239,40 kr.

Lækker quiltet taske i silke og viskose, 26 x 28 cm. Tasken er vendbar med inderfor af silke. Den har én lomme – og stropperne to forskellige længder, så man kan bruge dem som ”lukkesystem”.

Projekttasken er perfekt til opbevaring af strikketøj, og kan bruges som håndtaske til næsten alle lejligheder.

Selvom tasken er fremstillet af de fineste materialer, kan stoffet have små tegn på at være brugt. Dette gør hvert design helt unikt og med sin egen særlige historie.

Ikke på lager

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

ByLi re-designer indiske sarier og andre genbrugs-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj med respekt for materialerne, deres historie og de mennesker, der er involveret i skabelsesprocessen.

ByLi bestræber sig på at følge FN’S 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING, og samarbejder således kun med leverandører, som de kender indgående, og som de etisk kan stå inde for. Ligeledes bestræber de sig på, at varerne fra produktion til slutkunde håndteres, så de belaster klodens ressourcer mindst muligt.

Hvert ByLi produkt er et unika med sin helt egen historie. Sarier består af et stykke stof, der er fem til ni meter langt og to til fire meter bredt, og der kan derfor forekomme enkelte byLi-produkter, som stammer fra samme sari. Disse ”søster produkter” vil dog stadig være forskelligt slidte og have helt deres egen udtryk.

Vi i TineDot er vilde med med ByLi. Det håber vi også, I bliver.