cropped-tinedot-logo

Klitmøller øko bomuld fløjlsbukser – sand

Nicoline corduroy pant fra danske Klitmøller Collective er et godt valg, hvis du leder efter et par fløjlsbukser, der både er bløde og rare at gå i. Bukserne har lige ben i ankellængde og en mellemhøj, elastisk talje med snøre. Der er lommer i siden, men ingen bagpå.

Du kan også få dem i mosgrøn og  farven navy

  • Maskinvaskes ved 30 °

Udsalgsvarer kan ikke byttes

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Betal med MobilePay eller kort

Nedsatte varer kan ikke byttes eller returneres*

Disse Nicoline fløjlsbukser i økologisk bomuld er sandfarvede. Designet har et udtryk, som danske Klitmøller Collectives er kendt for. Det maritime element blandet med det nordiske mantra om enkelthed og få detaljer, der hjælper hinanden på vej – i stedet for at spænde ben.

Tøj fra Klitmøller Collective er lavet af rene og naturlige materialer

Tøjet skal have en praktisk funktion og sidde godt på kroppen. Og det gør de her Nicoline fløjlsbukser i økologisk bomuld. Pasformen er god. Bukserne har lige ben i ankellængde og en mellemhøj, elastisk talje med snøre. De er bløde. Materialerne er rene og naturlige. Økologisk bomuld er det mest bæredygtige bomuldsvalg. Der er ikke brugt pesticider i på markerne, og bomulden kræver mindre vand for at vokse.

Du kan også få dem i farven navy.

Hos TineDot i Kerteminde har kunderne taget godt i mod Klitmøller Collectives rene linjer for design og brug af stof. Det håber vi også, du gør.