tinedot-logo

Miriam no. 173 – mellemlang quiltet og vendbar silkejakke

Mariam no. 173 er en mellemlang quiltet silkejakke i str. L/XL.

Den har dobbeltslids lavet af genbrugte indiske sarier. Jakken er vendbar, således at begge sider består af smukke silkesarier med forskellige farver og udtryk. Der er 2 lommer foran på den ene side og synlige træknapper på begge sider. Jakken er foret og kan bruges på selv kolde dage.

Selvom jakken er fremstillet af de fineste materialer, kan stoffet have små tegn på at være brugt. Dette gør hvert design helt unikt og med sin egen særlige historie. Vi håber du vil bringe historien videre med kærlighed og respekt.

Hver silkesari kan kun laves til et stykke tøj eller nogle få mindre varer.

1.499,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Mariam no. 173 er en mellemlang quiltet og vendbar silkejakke. Vi er hos TineDot i Kerteminde meget glade for at forhandle byLi. Hos byLi bliver tøjet produceret med stor omtanke.

Hver gang et stykke tøj bliver genbrugt, sparer du miljøet for den omgang kemikalier og CO2-udledning, der ville have fulgt med produktionen af en ny.

Derfor har byLi valgt, at deres koncept skal være at re-designe genbrugte tekstiler, særlig de fineste indiske silkesarier, til moderne og ikke mindst bæredygtigt tøj.

Se flere jakker her

Vær med til at passe på kloden sammen med byLi 🧡

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
størrelse

onesize