tinedot-logo

Miriam no. 126 – mellemlang quiltet jakke i silke, str. S/M

Mellemlang quiltet jakke i str. S/M med dobbeltslids lavet af genbrugte indiske silkesarier.

Jakken er vendbar, således at begge sider består af smukke silkesarier med forskellige farver og udtryk. Der er 2 lommer foran på den ene side og synlige træknapper på begge sider. Jakken er foret og kan bruges på selv kolde dage.

Selvom jakken er fremstillet af de fineste materialer, kan stoffet have små tegn på at være brugt. Dette gør hvert design helt unikt og med sin egen særlige historie. Vi håber du vil bringe historien videre med kærlighed og respekt.

Hver silkesari kan kun laves til et stykke tøj eller nogle få mindre varer.

1.499,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Miriam no. 126 er en mellemlang quiltet jakke i silke fra danske byLi.

Hver gang et stykke tøj bliver genbrugt, sparer du miljøet for den omgang kemikalier og CO2-udledning, der ville have fulgt med produktionen af en ny.

Derfor har byLi valgt, at deres koncept skal være at re-designe genbrugte tekstiler, særlig de fineste indiske silkesarier, til moderne og ikke mindst bæredygtigt tøj.

En mellemlang quiltet jakke i silke som Mariam no. 126 kan bæres året rundt. Silke er et fantastisk, rent og naturligt materiale, som også er varmeregulerende. Det vil sige, at den holder dig varm, når det er koldt, og køligere, når det er varmt.

 

Vi er hos TineDot meget glade for at forhandle byLi 🧡

Yderligere information

Vægt 0,5 kg