TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør

Jalfe merinould kjole – sennep

Denne uldkjole er elegant i sin enkelhed med få fine detaljer omkring halsen og det ribstrikkede design. Den er selvfølgelig i 100 procent merinould af høj kvalitet.

Hos TineDot har vi både kjoler, nederdele, tørklæder, leggings, bluser og sweatere i uld i samme høje kvalitet som denne kjole – også fra mærker som Klitmøller Collective og Coastland of Denmark. Prøv f.eks. denne koksgrå nederdel fra selvsamme Jalfe.

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Sværger du til uld, er denne skønne kjole i sennepsfarvet uld melange et suverænt bekendtskab. Den er strikket i rib og har fine detaljer omkring halsen.

Er du en af dem, der ikke har så gode erfaringer med uldtøj, skal du give dig selv den gave at prøve danske Jalfes produkter i dette bæredygtige materiale. Alt tøj i uld fra Jalfe sidder og følelses super behageligt på kroppen. Som denne enkle og smukke kjole i sennepsfarvet uld er alle deres uldvarer lavet i 100 procent merinould af høj kvalitet.

Når du bruger ren uld – fremfor blandingsprodukter med ikke-naturskabte materialer – får du alle uldens fornemme egenskaber foræret. Ren uld både isolerer og varmeregulerer din krop. Har du det for eksempel for varmt, vil ulden absorbere den fugt, som kroppen afgiver, og virke afkølende – uden at kroppen bliver våd af sved.

Hos TineDot i Kerteminde har vi både kjoler, nederdele og bluser og sweatere i uld i samme høje kvalitet som denne kjole – også fra mærker som Klitmøller Collective og Coastland of Denmark. Prøv f.eks. denne koksgrå nederdel fra selvsamme Jalfe.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
størrelse

, , ,

20% på hele hjemmesiden i November