Tilbud

Klitmøller øko bomuld fløjlsbukser – Grøn

Hvis du elsker fløjl, der sidder godt på kroppen, er denne model, Nicoline corduroy pant i mosgrøn fra danske Klitmøller Collective, et perfekt valg.

Fløjlsbukserne er bløde og behagelige at bære. Bukserne har lige ben i ankellængde og en mellemhøj, elastisk talje med snøre. Der er lommer i siden, men ingen bagpå.

Du kan også få dem farven navy og sand.

  • Maskinvaskes ved 30 °

Udsalgsvarer kan ikke byttes

350,00 kr.

Beskrivelse

Fløjl giver bare en ekstra dimension til dit tøj. Disse grønne fløjlsbukser i økologisk bomuld i høj kvalitet har et både frisk og afslappet design. Et udtryk som danske Klitmøller Collectives er kendt for. Det maritime element blandet med det nordiske designs mantra: Enkelthed og få detaljerne, der hjælper hinanden på vej – i stedet for at spænde ben.

Tøj fra Klitmøller Collective er lavet af rene og naturlige materialer

Tøjet skal have en praktisk funktion og sidde godt på kroppen. Og det gør de her grønne fløjlsbukser i økologisk bomuld. Pasformen er god. Bukserne har lige ben i ankellængde og en mellemhøje, elastisk talje med snøre. De er bløde. Materialerne er rene og naturlige. Økologisk bomuld er det mest bæredygtige bomuldsvalg. Der er ikke brugt pesticider i på markerne, og bomulden kræver mindre vand for at vokse.

Du kan også få dem i farven navy.

Hos TineDot i Kerteminde har kunderne taget godt i mod Klitmøller Collectives rene linjer for design og brug af stof. Det håber vi også, du gør.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
størrelse

, , , ,