TineDot. Butik og webshop med fokus på bæredygtig tøj og boligtilbehør

Vigga kjole med knapper vintage blå – GROBUND

Hos TineDot er vi ret vilde med denne kjole, i den skønneste kvalitet og smukkeste blå/lilla farve.

Vigga kjolen – den med knapper, er en af GROBUND’s favoritter. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Vigga er lavet i en lækker poplinkvalitet i 100% økologisk bomuld. Kjolen har en lille kinakrave og  stolpelukning ned foran med knapper lavet af bomuld. Taljevidden kan reguleres med bindebåndet, som bindes i siden. Længden er mellemlang og kjolen har lommer i sidesømmen. Ærmet er lavet ud i et med kroppen, hvilket giver et enkelt udtryk og en komfortabel pasform.

 

799,00 kr.

Beskrivelse

TineDot har fået den ære, at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand.

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Vi er sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
størrelse

, , , ,

20% på hele hjemmesiden i November