Klitmøller øko bomuld fløjlsbukser – navy

Fløjl er hot lige nu! Hvis du sværger til det, eller leder efter dit første par fløjlsbukser til garderoben, er denne model, Nicoline corduroy pant fra danske Klitmøller Collective, et godt bud på en vinder.

De er bløde og behagelige at bære. Bukserne har lige ben i ankellængde og en mellemhøj, elastisk talje med snøre. Der er lommer i siden, men ingen bagpå.

Du kan også få dem i sandfarve og mosgrøn. Bær dem f.eks. til denne lækre uldtrøje fra samme mærke.

  • Maskinvaskes ved 30 °

700,00 kr.

Beskrivelse

Fløjl er bare lækkert, og det er super moderne lige nu. De her fløjlsbukser i økologisk bomuld i høj kvalitet har et både frisk og afslappet design. Et udtryk som danske Klitmøller Collectives er kendt for. Det maritime element blandet sammen nordiske designs mantra: Enkelthed og få detaljerne, der hjælper hinanden på vej – i stedet for at spænde ben.

Tøj fra Klitmøller Collective er lavet af rene og naturlige materialer

Tøjet skal have en praktisk funktion og sidde godt på kroppen. Og det gør de her fløjlsbukser i økologisk bomuld i farven navy. Pasformen er god. De har lige ben i ankellængde og en mellemhøje, elastisk talje med snøre. De er bløde. Materialerne er rene og naturlige. Økologisk bomuld er det mest bæredygtige bomuldsvalg. Der er ikke brugt pesticider i på markerne, og bomulden kræver mindre vand for at vokse.

Bær dem f.eks. med denne strikbluse fra samme mærke

Hos TineDot i Kerteminde har kunderne taget godt i mod Klitmøller Collectives rene linjer for design og brug af stof. Det håber vi også, du gør!

 

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
størrelse

, , , ,