tinedot-logo

Camilla no. 162 silkejakke fra byLi, str. L/XL

Silkejakke i kort snit. Silke har – ud over at være et naturligt og dejligt, luftigt stof –  den fantastiske egenskab, at det varmer, når det er køligt, og køler, når det er varmt.

Den er vendbar og har 2 lommer foran på begge sider. På den ene side er lommerne med lynlås. Jakken har synlige træknapper og er foret, så den kan bruges på selv kølige dage.

Se vores andre silkejakker her.

Størrelse: L/XL
Brystmål (1/2): 62 cm
Længde forside 72 cm

1.399,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Silkejakke i kort snit, der emmer af feststemte vibes selv på en grå dag.

Der findes kun én af denne silkejakke i kort snit i præcist dette stykke stof og mønster. Det er derfor frakken har fået titlen Camilla no. 162.  Jakkerne fra byLi er syet af opkøbte silkesarier fra Indien. Det er ren silke, og som regel er sarierne fra rige familier, og blot blevet båret en gang. Målet er at lave et recycled brand med materialer af høj kvalitet og elegant design.

Vi har både korte og lange jakker, kimonoer og kjoler, tasker, skjorter og tunikaer i byLi. De fleste er unika, men f.eks. vores tørklæder kan forkomme i få næsten ens eksemplarer.

Det er er genbrug, når det er bedst. Og her hos TineDot er hverdagen blevet en fest, efter vi har fået byLi i butikken på Langegade 55.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
størrelse

L/XL, S/M