GROBUND Karen t-shirt – midnatsblå striber

Karen er lavet i en lækker blød og kraftig jersey kvalitet i 100% økologisk bomuld. T-shirten er en kort model med meget vidde som giver et lidt oversize look. Den vide og korte pasform passer godt til nederdel eller hvis man ønker en kortere t-shirt end. Ærmet er lavet ud i et med kroppen, hvilket giver et enkelt udtryk og en konfortabel pasform.

299,00 kr.

Beskrivelse

TineDot har fået den ære, at forhandle Grobund. Det er vi meget stolte af og vi forventer os rigtig meget af dette smukke brand.

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Karen t-shirten – den korte, er en af GROBUND’s favoritter og en del af deres basis linie. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion

Vi er sikre på at I kommer til at elske det lige så højt som os.

Yderligere information

størrelse

, , ,